tisdag 2 augusti 2011

Älskade cykelbyxor.

Skulle gå i väg och handla lite havremjölk och grönsaker förut, klädd i kjol. Cykelbyxorna lämnade jag hemma på den gula tvättlinan på uteplatsen (de luktade inte så gott). Att lämna cykelbyxorna hemma var nog något av det dummaste jag kunde få för mig! 
Ni förstår, jag har inte vant mig vid mina nya, lite tjockare lår! Jag måste ha strumpbyxor, åtsittande jeans eller cykelbyxor för att kunna röra mig. Låren gnids obehagligt mot varandra annars... jag kämpade med tårarna på vägen hem.. för ju varmare det blev ju mer klibbade låren ihop sig och jag fick svårare och svårare att gå.. mina steg blir inte lika långa som de alltid har varit.
Nu kommer mitt lilla dilemma, jag har egentligen inget emot mina nya, fylliga lår men jag måste nog göra någonting.. det är så obekvämt och obehagligt. Jag som alltid har vart smal som en pinne har inte haft det så här förut. frågan är hur mina lår ska bli lite fastare utan att jag förlorar min nya underbara rumpa!

Ni skulle sett mig, jag försökte gå hjulbent och barfota var jag också för sandalerna bråkade med mig.. det tog lång tid att ta sig hem.

4 kommentarer:

 1. Självdistans har du iallafall så det räcker ;) Ser det framför mig!

  Har du hunnit prova dina Lush-produkter än? Var de något att ha?

  /C

  SvaraRadera
 2. Haha ja.. jag har nog det.

  Japp. Båda var någonting att ha, som det mesta från lush. Ska skriva lite närmre nån dag! Tandtabletterna var läskiga men superbra kan jag avslöja iaf

  SvaraRadera
 3. Gud vad jag känner igen mig! Jag brukar ha långa,röda strimmor på låren. Har gått upp sisådär 20 kg på 3 år...

  SvaraRadera
 4. De där kilona är farliga i vår ålder! Finns risk att de blir fler och svårare att bli av med. Jag tänker i första hand på hälsan och i andra hand på utseendet. Vi borde starta ett krig mot obekväma lår och valkiga magar/ryggar!! :D Framåt soldater, framåt!

  SvaraRadera