måndag 30 augusti 2010

Nyklippt gräs på flaska

Har tillbringat helgen utanför Göteborg åt att passa en liten 6 månaders tjej. Det gick bättre än förväntat, är inte van vid så små barn, dock är jag i skrivande stund helt utmattad. Kan säga att det varit en helg full av känslor av varierande karaktär..

Innan vi åkte hem stannade vi till ett par timmar i Göteborg, gäller ju att passa på. Planen var att köpa Flying Fox på Lush men så blev det inte. Istället blev det en liten flaska Grass (hade inte råd med mer än så), nyklippt gräs på flaska! En burk Mask of magnaminty, som är en av mina favoriter blev det också samt den nya colour supplement i färgen light pink som ska bli mycket intressant att testa. 
Efter mina inköp gick vi till Andrum och åt en underbar och sen lunch, blev så glad över att Linus gillade maten också. Varför är folk så rädda för vegomat? "Blanda med din favorit ansiktskräm för en naturlig färg eller använd som den är som foundation. Kan också användas som täckning på utslag."
Colour supplement.

(Grass och Colour supplement är veganska!)I övermorgon kommer nog ett paket på posten också innehållande Proteinschampo från Rosenserien (läs om på min andra sida
www.organica.bloggproffs.se) Har velat testa den länge och nu är det tid för det, jag har höga förväntningar!! Givetvis kommer jag om ett tag, när jag testat ett tag, skriva om både proteinschampot och colour supplement.

Nu ska katterna och jag ta och krypa ner i sängen! I morgon får jag förhoppningsvis ett nytt busskort så jag kan börja ta tag i livet igen..

Peace
Organica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar