lördag 2 april 2011

Glada barn på cirkus

I går tog Sofia och jag med oss en drös med Djurens Rätts barn/ungdomstidning "Rädda djuren" och begav oss till Bodavallen här i Borås. Där mötte vi upp Patrik som började dela ut tidningar i cirkuskön medan vi delade ut till dem som kom in på området från parkeringen.
Oj vad barnen blev glada! Det var en lyckad stund, vi gjorde inget väsen av oss men vi fick ut många tidningar (och under föreställningen så satte vi flyers på bilarna som föräldrarna kunde mötas av efter att ha roats av diverse djur). Det är sånna här aktiviteter som jag tycker är roliga och givande! :)

3 kommentarer:

  1. Va bra jobbat. Maximum va? De sluskarna har förstört varje uns av vårkänska det sensate decenniet. Vi borde få stopp på dem en gång för alla...

    Annars blir det ju den gamla vanliga visan vår efter år... Barnen går dit för att de inte vet bättre och de fantasi- och ansvarslösa föräldrarna skyller på att barnen vill...

    SvaraRadera
  2. Ja. Jag är arg på mina päron för att de lät mig gå på cirkus. Men jag tror ju också att få verkligen tänker efter vad cirkusen innebär för djuren.

    SvaraRadera